Partners LSSH


LSSA

De missie van de LSSA is richtlijnen op te stellen voor de vier Lean Six Sigma Belt niveaus en de examens te verzorgen. De LSSA richtlijnen zijn gebaseerd op de Amerikaanse ASQ richtlijnen en worden aangevuld met Lean, TOC en TPM elementen. De LSSA doelstellingen zijn het overbruggen van de kloof tussen het initiële beroepsonderwijs en het MKB, tussen het initiële beroepsonderwijs en het hoger onderwijs en het ontwikkelen van een uniforme Europese Lean Six Sigma certificering voor alle niveaus.


Logo Symbol klein

Symbol is gespecialiseerd in ‘Process Improvement’ en coacht organisaties bij het verbeteren van productie-en bedrijfsprocessen. Symbol biedt trainingsprogramma’s (met inbegrip van Lean Six Sigma Green Belt en Black Belt training), implementeert verbeterprojecten en begeleidt bedrijven en organisaties bij het implementeren van Lean Six Sigma. Symbol trainers en consultants hebben uitgebreide ervaring in verschillende gebieden: industrie, productontwikkeling, zorg, dienstverlening en transactionele processen.


ROC van TwenteDe missie ROC van Twente is kennisoverdracht, expertise en vaardigheden leren aan studenten (16 en ouder) en volwassenen om hun persoonlijke en professionele ontwikkeling te optimaliseren, waardoor wordt bijgedragen aan de sociaal-economische ontwikkeling van de regio Twente. Om deze doelen te bereiken, biedt het ROC van Twente training en cursussen voor iedereen op alle niveaus.


WGVWerkgeversvereniging Zorg en Welzijn Oost-Nederland (WGV) werd opgericht door de regionale zorg en welzijnsinstellingen. De vereniging richt zich op het personeel binnen de sector. De werkgevers vereniging wil een sectorbrede Vereniging zijn voor de zorg en welzijnsinstellingen in Oost-Nederland. De vereniging werkt aan een gezamenlijke, regionale aanpak van vraagstukken rond HRM-beleid, profilering en imago, innovatie en efficiency, waar strategie en beleid worden gecombineerd met praktische operationele dienstverlening.


University of Twente

De Universiteit Twente is een ondernemende universiteit in Nederland. Ze biedt onderwijs en onderzoek variërend van beleidsstudies en technische natuurkunde tot biomedische technologie. High tech, human touch. Dat is de Universiteit Twente. Wetenschappers en andere professionals werken samen aan geavanceerd onderzoek, relevante innovaties en inspirerend onderwijs. De universiteit stimuleert studenten om een ondernemingsgeest te ontwikkelen en is een partner van Kennispark Twente.


Logo University of Limerick

De Universiteit van Limerick is een onafhankelijk, internationaal georiënteerde universiteit met een track record op het gebied van innovatief onderwijs en die uitblinkt in onderzoek en wetenschap. Haar missie is het bevorderen van kennisvergroting door middel van onderwijs, onderzoek en wetenschap in een omgeving die innovatie stimuleert vanuit vrij onderzoek en expressie. De ERC is een op de campus gevestigd onderzoekscentrum, dat onderzoek van de UL afstemt op de vraag vanuit het bedrijfsleven in Ierland. Het ondersteunt het MKB en multinationals door middel van training, consultancy, systeemontwikkeling en educatieve programma’s.


logoISCN

ISCN LTD (www.iscn.com) is in 1994 opgericht in Ierland. Het is een Ierse KMO met software-ontwikkelingskantoren in Oostenrijk met ISCN Regionalstelle opgericht in 1997 en ISCN GesmbH opgericht in 2001 in Graz. ISCN deskundigen hebben uitgebreide ervaring met e-commerce, e-learning en e-management en ISCN heeft in verschillende partnerships een aantal toonaangevende oplossingen ontwikkeld.


EU_flag_LLP_EN-01Het Leven Lang Leren Programma (LLP) van de EU is ontworpen om de ontwikkeling van onderwijs en opleidingen in Europa te stimuleren en om mensen in staat stellen om te leren en onderwijs te krijgen in elke fase van hun leven. 

Dit project werd gefinancierd met de steun van de Europese Commissie. De verantwoordelijkheid voor deze publicatie (mededeling) ligt uitsluitend bij de auteur; de Commissie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het gebruik van de informatie die erin is vervat.